Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tuotteet ja palvelut

Multisense tarjoaa laajalti erilaisia palveluita ja tuotteita:

 • Kokonaisvaltaisia interaktiivisia ratkaisuja, niin laitteiden kuin ohjelmistojenkin osalta. Aurora -valopeli on ensimmäinen tuotteemme tässä kategoriassa. 
 • Asiakaskohtaiset projektit, jossa interaktiiviset ratkaisut ovat räätälöity asiakkaan tarpeiden ja tilojen mukaisesti.
 • Konsultointia vuorovaikutteisen teknologian saralta ja sen uusimmista menetelmistä. 

Lisätietoa palveluista ja tuotteista:

 

 Aurora - valopeli

    Arto Hippula, +358 400 855 246, email: hippula(at)multisense.fi

Projektit

    Markku Turunen, +358 400 855 243, email: turunen(at)multisense.fi

Konsultointi

    Roope Raisamo, +358 400 855 244, email: raisamo(at)multisense.fi

Aurora-valopeli

Lisätietoa: www.aurora-valopeli.fi 

Aurora-valopeli perustuu Tampereen yliopiston monitieteiseen tutkimusprojektiin. Peliä on testattu useissa Tampereen alueen kouluissa ja se on otettu innostuneesti vastaan. Kyselyssä kaikki oppilaat antoivat valopelille parhaimman mahdollisen arvosanan. Neljä viidestä oppilaasta halusi pelata uudestaan ja koki pelaamisen mukavampana kuin normaalin liikuntatunnin. Lisäksi oppilaat, jotka eivät harrastaneet liikuntaa vapaa-ajallaan kokivat pelaamisen parempana kuin normaalit liikuntatunnit.

Aamulehti on tehnyt uutisjutun valopelistä ja julkaisi tutkimushankkeen valopeliprototyypistä videon. Valopelistä on kirjoitettu myös tieteellinen julkaisu.

Multisense Oy:n tuottama lasten avaruuspeli luo kehyskertomuksen liikunnalle ja vetää mukaan liikkeeseen. Hämärretyssä tilassa syntyy elämyksellinen kokemus, jossa pelaajat uppoutuvat tarinaan. Pelin tarkoituksena on luoda kaikille pelaajille hauska liikuntakokemus, jossa lapset toimivat yhdessä ilman keskinäistä kilpailua. Käytännössä liikkujat saadaan tekemään erilaisia liikesarjoja esimerkiksi seuraamalla ja väistelemällä valoja.

Yksi peli kestää noin 45 minuuttia ja se sisältää vauhdikkaita liikuntasuorituksia, venyttelyä ja myös rentoutumista. 

Valopeli on monipuolinen ja skaalautuva. Sen voi helposti muokata sopivaksi ryhmän koon ja pelaajien iän mukaan. Siksi valopeli soveltuu niin aikuisille kuin lapsille. 

Laitteisto on kompakti, helppokäyttöinen ja liikuteltava. Se voidaan tuoda mihin tahansa huoneeseen, missä on tilaa liikkua. Opettajalla on pelissä tärkeä rooli lasten suoritusten tarkkailijana ja pelin edistäjänä.

Aurora-valopeli soveltuu hyvin erilaisiin ympäristöihin. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää kouluissa, päiväkodeissa, vanhainkodeissa, risteilyaluksilla, tanssi- ja urheiluseurojen tilaisuuksissa. Kehitämme pelejä ja muita uusia sovelluksia jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

 

Aurora-valopeli sisältää seuraavat osat:

 • Runko
 • Valot (4 alavaloa ja 1 robottivalopää)
 • Äänentoistojärjestelmä
 • Ohjaustietokone
 • Ohjelmisto
  (avaruuspeli ja vapaavalintainen toinen sovellus)
 • Käyttökoulutus

 Kiinnostuksen herätessä ota yhteyttä!

puh. 0400-855245 / Sanna Kangas
email: info@multisense.fi

Kaitalantie 90, 33850 Tampere, Suomi, +358 400 855 243.       Etusivu   Tuotteet ja Palvelut   Tiedosta   Ota yhteyttä

© 2014. Multisense Oy. All Rights Reserved.